Fest Malmö

sorry, does not approach me. There..

Thaimassage fridhemsplan

04.07.2017 Erskorte 0

thaimassage fridhemsplan

Här listar vi Thaimassage på Fridhemsplan i Stockholm. Du kan även jämföra priser på Thaimassage med andra ställen i Stockholm. 13 jul Passa på, kom och besök oss nu genast på Igeldammsgatan 32 vid Fridhemsplan på Kungsholmen. Säg till om du vill ha stark,medel eller mjuk massage så sköter vi resten! (happy Hour only for oil massage) -sportmassage -oljemassage - nacke och axel-massage -nära till. 9 dec Har även sportmassage, men ring för att boka tid. Drop in eller tidsbokning. Salongen ligger i närheten av fridhemsplan T-bana på kungsholmen. Välkomna . Bra med Thai-massage som övergår i en lagom oljad muskelmassage. Det blev generöst med tid, stärkte välbefinnandet och mjukade upp ömma.

Videos

Åkeshov - Brommaplan, Gröna Linjen På Bokadirekt kan du hitta och boka dare2try.eu massörer, naprapater, frisörer och mycket mer nära dig. 9 dec Har även sportmassage, men ring för att boka tid. Drop in eller tidsbokning. Salongen ligger i närheten av fridhemsplan T-bana på kungsholmen. Välkomna . Bra med Thai-massage som övergår i en lagom oljad muskelmassage. Det blev generöst med tid, stärkte välbefinnandet och mjukade upp ömma. Thai Thong Spa & Massage, Thaimassage, oljemassage, pedikyr, manikyr och Spa, bergsgatan 47, Rådhuset, Stockholm, Kungsholmen.

Thaimassage fridhemsplan - commit error

Hon hade bra grepp i nyporna trots att hon är ganska späd. Salongen ligger i närheten av fridhemsplan T-bana på kungsholmen. Inte direkt dålig men den kunde ha varit bättre. Satsa på förebyggande friskvård och få personalen långtidsfrisk. Alla sätter sin personliga touch på massagen och man blir alltid väl bemött före, under och efter. Och inte minst hård massage som jag vill ha. thaimassage fridhemsplan

0 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *